Søk etter gravlagte

Stavern kirkegård - Stavern kirkegård 1

Veibeskrivelser

Klikk på bildet og du får opp en
oversikt med veibeskrivelser.

Det blir Julenatt i Larvik kirke i år også

Onsdag 20. desember kl 17.30 fylles Larvik kirke med julens toner fra noen av landets ledende artister. Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen og turnéens nye stjerne, Reidun Sæther, vil fremføre kjente og kjære julesanger med førjulskonserten Julenatt. Med seg har artistene de eminente musikerne Frøydis Grorud og Trond Lien, som vi alle kjenner fra NRKs Beat for beat.

Reidun Sæther
Det er første året Reidun Sæther er med i Julenatt. «Vi er utrolig glade for at Reidun takket ja til å bli med på årets konserter. Hun besitter en av landets desidert største stemmer, så det er en viss fare for at kirketakene løfter seg under årets konserter», smiler musikalsk leder, Trond Lien.

Reidun er sanger, skuespiller og sangpedagog og mange kjenner henne fra opptredener på TV og scene. Hun fikk for alvor vist hele sin stemmeprakt da hun kom helt til finalen i NRKs Stjernekamp i 2014. Reidun har hatt ledende roller i store musikaler som Queen-musikalen We Will Rock You og Monty Pythons Spamalot. Nå i høst deler hun scene med blant andre Christian Ingebrigtsen og Anita Skorgan på Edderkoppen teater i showet Store Norske.

Vil la roen senke seg.
Julenatt-konsertene skal være tro mot julens budskap og tradisjoner og by på tradisjonelle julesanger, samtidig som det presenteres låter som overrasker.
– Julesanger, julestemning og juleminner henger tett sammen, og kirkerommet er en perfekt ramme for å skape viktige og personlige øyeblikk for alle mennesker. Om tankene dine vandrer bakover eller fremover, vekkes mye av det vi forbinder med julen gjennom nettopp julens musikk. Vi vil med konserten Julenatt gi publikum en pustepause i julestresset, slik at roen kan senke seg, sier produsent Håkon Ims.

Samarbeid med Strømmestiftelsen
En del av overskuddet fra konsertene gå til Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er fundamentet i stiftelsens aktivitet. Strømmestiftelsen hjelper idérike mennesker i noen av verdens fattigste land med å komme i gang med prosjekter som kan generere et levebrød. Gjennom mikrofinans og utdanning vil de gjøre fattige rustet til å kunne klatre ut av fattigdom. Stiftelsen motiverer til utvikling og mener langsiktige mål gjennom målrettet arbeid i regionene er bedre enn store barmhjertige gaver. De er blant annet tilstede i Bolivia, Peru, Bangladesh, Myanmar, Burkina Faso, Niger og Uganda.

Hjertelig velkommen til konsert i Larvik kirke!

Billetter kjøpes på ticketmaster.no eller på telefon 815 33 133.

Av: Maria Søderstrand Jensen   Publisert: 13.09.2017

11:00 Gudstjeneste, Larvik Kirke
19:00 Gudstjeneste, Nanset Kirke

Bestille dåp

Her kan du bestille dåp på nett. Du legger inn bestillingen med ønsket kirke og dato, vi kontakter dere så raskt som mulig etter å ha mottatt bestillingen. Vi har som mål at alle bestillinger skal være behandlet innen 3 virkedager.

Bestill dåp.

Kirkeårets tekster