Søk etter gravlagte

Stavern kirkegård - Stavern kirkegård 1

Veibeskrivelser

Klikk på bildet og du får opp en
oversikt med veibeskrivelser.

Stille Natt Hellige Natt i Larvik kirke fredag 8. desember kl. 21.30.

NORGES LENGSTLEVENDE JULETURNÈ

”Stille Natt Hellige Natt”

JULETRADISJON I 29 ÅR

”Stille Natt Hellige Natt” har vært en juletradisjon i hele 29 år.  De siste 16 årene har det vært med nestor RUNE LARSEN i spissen.  Med seg i år har han ALEXANDER RYBAK som er med for fjerde gang.  Publikums-favoritt MARIA HAUKAAS MITTET er med igjen. Og i år har hun fått med seg husbond og musikalartist HANS MARIUS HOFF MITTET.

Sammen med musikerne Tove Kragset og Olav Torget skal disse reise rundt i kirker over hele Sør Norge i adventstiden og skape førjulsstemning.

Stille Natt Hellige Natt er også kalt «alle julekonserters mor».

”Vi ønsker å forene høytid og glede”, sier produsent Tor Arne Ranghus i Taran AS, som produserte den første konserten i 1988.   ”Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom”.

Fra år 2000 har Strømmestiftelsen vært medarrangør av konserten Stille Natt Hellig Natt. I løpet av disse årene har konserten gitt rundt 7 millioner kroner til bekjempelse av fattigdom. Under Strømmestiftelsens motto «Hjelp til selvhjelp» er midlene blitt brukt til jobbskaping gjennom utdannelse og mikrofinans. Flere av julekonsertens profilerte artister har vært med og sett hvordan dette arbeidet virker og at det hjelper mennesker. At konserten også bidrar til kampen mot fattigdom, er en viktig grunn til at artister medvirker på denne juleturneen år etter år.

Det er noen av  Norges mest profesjonelle artister som reiser rundt i kirker over det ganske land for å synge ut julens budskap.  De blir møtt av fullsatte kirker og begeistrede anmeldere hvor hen de ferdes. Det er et stort  behov for slike høytids-konserter rundt i Norges land.

”Stille Natt Hellige Natt” Artistene – Julen 2017

RUNE LARSEN

Folkekjær norsk sanger, musiker, programleder og produsent godt kjent for musikk-programmer på NRK herunder ”Lollipop”.  Han er prisbelønnet plateartist med over 30 LP plater på samvittigheten med alt fra gospel til 50 talls rock og barneplater.

MARIA HAUKAAS MITTET

En av landets mest populære sangere.  Startet karrieren tidlig som barnestjerne i flere musikaler, bl.a. ”Annie”.  Har deltatt i MGP flere ganger og representerte Norge i den internasjonale finalen i 2008.  Har utgitt flere plater.  Bla. Juleplaten ”Lys mot mørketida” sammen med Oslo Gospel Choir.

ALEXANDER RYBAK

Født i Hviterussland oppvokst i Norge. Musiker, komponist, skuespiller og forfatter som slo igjennom med MGP vinneren ”Fairytale” i 2009.  I 2017 fikk han Heddaprisen som årets nykommer i norsk teater. I 2010 ble han kåret til ”Årets Spellemann” i Norge.

I 2015 ga han ut barneplaten ”Trolle og den magiske fela”, som nå skal bli ny norsk musikal.

HANS MARIUS HOFF MITTET

En av Norges mest etterspurte musikalartister.  Har hatt hovedrollen i store musikaler som ”Singing in the Rain” og ”Den Glade Enke” på Oslo Nye. Denne høsten vil han bekle rollen som Javert i musikalen ”Les Miserables” på Folketeateret før han drar ut på juleturnè.

STRØMMESTIFTELSEN

Stille Natt Hellige Natt arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er bærebjelken i stiftelsens arbeid for å bekjempe fattigdom. Strømmestiftelsen arbeider med utdanning og jobbskaping. Målet er å motivere til utvikling av enkeltmennesker, lokalsamfunn og land, og gjennom erfaring gi mennesker tro på at iherdig egeninnsats skaper varige resultater..

Mer informasjon se www.taran.no     kontakt for info tlf. 90141616

billetter i salg på www.billettservice.no

Av: Maria Søderstrand Jensen   Publisert: 04.10.2017

16:00 Gudstjeneste, Langestrand Kirke
10:30 Gudstjeneste, Stavern Kirke

Bestille dåp

Her kan du bestille dåp på nett. Du legger inn bestillingen med ønsket kirke og dato, vi kontakter dere så raskt som mulig etter å ha mottatt bestillingen. Vi har som mål at alle bestillinger skal være behandlet innen 3 virkedager.

Bestill dåp.

Kirkeårets tekster