Program Berg menighet

Nyheter Berg
Ansatte i Berg menighet

Menighet sponser leir

I fjor var det en stor gjeng fra Berg som deltok på TRIAjunior på Knattholmen leirsted i Sandefjord.
- Vi håper mange vil reise på leir i år også, sier Kristina Hvarnes Andersen. Hun er trosopplærer i Berg menighet, og blir også selv med på leiren.

TRIAjunior 26. -29. juni, og er en leir for de mellom 8 og 10 år. Har du allerede fylt 11 år, men vil reise med vennene dine som er yngre, går det helt fint. På programmet står bading, grilling, padling, smykkelaging, kjempehuske, krabbefisking m.m. I tillegg er det samlinger med sang og bibelfortellinger.

Barn fra Berg kan melde seg på TRIAjunior via trosopplærer Kristina Hvarnes Andersen, senest 8. juni.

Pris er opprinnelig kr 1850, men Berg menighet synes det er så positivt om barn reiser på leir, så de sponser hvert barn (fra Berg) som melder seg på med kr 500. I tillegg får de som er medlemmer av Superonsdag/KFUK-KFUM ytterligere rabatt på kr 400.

Prisen blir dermed kr. 950 dersom du er medlem av KFUK-KFUM. Alle som er medlem i Superonsdag er automatisk medlem i KFUK-KFUM. Du kan også melde deg inn i KFUK-KFUM uavhengig medlemskap i Superonsdag. Årlig medlemskontingent for barn under 15 år er 150 kr. (Det er også mulig å søke økonomisk støtte fra KFUM-KFUK Deltakerfond. Se mer info lenger ned.)

Påmelding sendes senest 8. juni til khandersen@larvik.kirken.no

Fyll ut:

Navn:

Adresse:

Telefonnummer:

Fødselsdato:

Pårørendes navn, telefonnummer og e-post:

Opplysning om eventuelle allergier eller sykdommer:

Ønsker om romvenn(er):

Gi også beskjed om du er medlem i Superonsdag/KFUK-KFUM, eller om du eventuelt ønsker at vi registrerer deg som medlem.

I august arrangeres også TRIAleir, for de mellom 11 og 13 år og TENleir for de mellom 13 og 16 år. Dersom en av disse leirene er mer aktuelle, kan dere melde dere på direkte på www.knattholmen.no. Om dere reiser på TRIAleir eller TENleir, kan dere også få 500 kr i rabatt fra Berg menighet. Da kan dere levere deltakerbekreftelse i etterkant, og få beløpet overført på konto.

Mulighet for å søke økonomisk støtte fra KFUK-KFUM Deltakerfond:
KFUK-KFUM har som mål å gi barn og ungdom fra alle familier, også de med en utfordrende økonomisk situasjon, mulighet til å delta på KFUK-KFUMs arrangementer som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på. Les mer på www.kfuk-kfum.no/deltakerfond, og ta kontakt med kretskontoret (33 48 31 30) dersom det er aktuelt å søke støtte fra dette fondet.

Av: Maria Søderstrand Jensen   Publisert: 23.05.2017

Se tidligere utgaver »
Konfirmant Berg

Konfirmasjonsdato i Berg 2018: Søndag 13. mai kl. 11.00.

Informasjonsbrosjyre konfirmasjon Berg 2018

Webpåmelding konfirmant