Program Berg menighet

Nyheter Berg
Ansatte i Berg menighet

Bli med på Barnefestivalen 2017

http://www.larvik.kirken.no/img/11_09_20_Berg/Berg_barnefestival.pngSuperonsdag har deltatt på Barnefestivalen de to siste årene, og det har vært suksess. Tidligere har vi vært på Knattholmen i Sandefjord, men i år er festivalen lagt til Oslo og Rønningen folkehøgskole 3.-5. november. Barn og tweens fra flere østlands-fylker samles denne helgen.

Liv Lundblad blir med som voksenleder fra Superonsdag. Blir det mange påmeldte, blir det også flere voksne herfra.
Det blir satt opp fellesbuss fra Vestfold. Nærmere info om oppmøtested og -tid til bussen kommer når festivalen nærmer seg. Men programmet starter i Oslo kl. 20:30 (fredagen), og avsluttes søndagen kl. 13:00.

PROGRAM

Detaljert program for helgen vil bli sendt ut før festivalen. Det blir et variert program. Vi skal ha singspirasjon hver morgen, kveldsunderholdning, gjensyn med Kula, Myggen og Banglus, kanonball, forkynnelse, globalløp og mange morsomme seminaraktiviteter! For de voksne arrangeres lederkro hver kveld, samt ledersamling lørdag formiddag.

GLOBALLØP

Under globalløpet får alle deltakerne muligheten til å gjøre en forskjell i verden! Alt du trenger å gjøre er å finne sponsorer og løpe så langt du har lyst og klarer i løpet av 30 minutter. Du kan sprinte eller gå, danse eller hinke! Du kan krabbe, rulle eller kle deg ut. Det viktigste er at alle har det gøy og at man får familie, venner og lokalt næringsliv til å være sponsorer slik at man får samlet inn mest mulig penger. Du kan f.eks. spørre besteforeldre, tanter, onkler, lærere, butikksjefen eller andre om de vil inngå en avtale på å støtte med et bestemt beløp (f.eks. 10 kr) per runde du klarer i løpet av de 30 minuttene. Nærmere informasjon om globalløp kommer i god tid før festivalen.

I år som tidligere arrangerer vi globalløp til inntekt for globalaksjonen. Globalaksjonen er Norges KFUK-KFUMs årlige solidaritetsaksjon der vi samler inn penger til KFUK og KFUM i andre land for å hjelpe unge til å kjempe seg ut av fattigdom. Du kan lese mer om Globals arbeid her: www.kfuk-kfum-global.no.

PRISER

Berg menighet vil sponse hver deltaker fra Berg med kr 400.

Opprinnelig pris for medlemmer i KFUK-KFUM er 800 kr, men med sponsing blir da prisen kun kr 400. (alle i Superonsdag er automatisk medlemmer i KFUK-KFUM. For ikke-medlemmer er opprinnelig pris kr 1 150 kr. Det koster 200 kr å bli medlem, så det lønner seg å bli medlem når du melder deg på! Som medlem får du rabatt på alle KFUK-KFUMs leirer og arrangementer i løpet av året, i tillegg til en rekke andre medlemsfordeler som du kan lese mer om på KUK-KFUMs nettsider.)

Det blir satt opp fellesbuss. Endelig pris på denne er ikke helt bestemt, men vi har fått beskjed om at bussbilletten skal koste max 300 kr.

For familier som av økonomiske grunner ikke kan sende barna sine på leir, er det mulig å få dekket hele eller deler av leirkostnaden gjennom KFUK-KFUMs deltakerfond. Sjekk kfuk-kfum.no/deltakerfond, eller kontakt trosopplærer
Kristina Hvarnes Andersen (
khandersen@larvik.kirken.no / 97729047)

PÅMELDING

Meld deg på til trosopplærer/Superonsdag-leder Kristina Hvarnes Andersen
senest 16. oktober.
Påmeldingen kan sendes på mail til
khandersen@larvik.kirken.no, eller du kan levere dette skjemaet ferdig utfylt på neste Superonsdag, 11. oktober.

Ja, jeg blir med Superonsdag på Barnefestivalen:

Navn:

Adresse:

Fødselsdato:

Tlf:

E-post:

Foresattes/pårørendes navn:

Foresattes/pårørendes mobil:

Foresattes/pårørendes e-post:

Allergi, sykdom eller ekstra behov:

Er det ok at det blir tatt bilder/videonutter av barnet?

På lørdag kan alle være med på en rekke seminarer. Det er begrenset plass på hvert seminar. Sett derfor 1 bak det du ønsker mest, og 2 og 3 bak det du ønsker dersom du ikke får plass på førstevalget.

·         Dans mini: dansekurs for 2.-4. klassinger.

·         Dans tweens: dansekurs for 5.-7. klassinger.

·         Drama mini: dramakurs for 2.-4. klassinger.

·         Drama tweens: dramakurs for 5.-7. klassinger.

·         Film/foto: Lær å ta kule bilder og lage morsomme videoer.

·         Kor/solist: Lær å synge i kor eller være solist.

·         Bruskasseklatring: Innendørs klatring på bruskasser, hvor høyt kommer du?

·         Kula og Myggen verksted: Vi lager Kula og Myggen figurer fra Bangladesh.

·         Rytme/Stomp: Vi spiller sammen på og med det vi finner!

·         Liv i lavvo: Bål, uteliv, pinnebrød skog og god stemning. =)

·         Midt i blinken: For deg som er flink til å sikte! Pil og bue, luftgevær, kaste på blink og mer.

·         Redesign: Vi lager nye kule ting av gamle kule ting.

·         Snekring: Vi ser hva vi klarer å lage sammen med hammer og spiker. Kanskje et hus?

·         SportY Tweens: For deg som liker å bevege deg! Masse gøyale sportsaktiviteter. 5.-7. klasse.

·         Sirkusskolen: Lær deg sjonglering, enhjulsykling,  balansering og mange andre kule triks!

·         Lekeseminar: Her kan du lære mange nye leker. Kanskje det morsomste seminaret.

Ved avmelding etter 20. oktober vil det tilfalle et administrasjonsgebyr på kr 300,–. Ved avmelding det siste døgnet før festivalen, betales full pris.

Av: Kristina Hvarnes Andersen   Publisert: 29.09.2017

Se tidligere utgaver »
Konfirmant Berg

Konfirmasjonsdato i Berg 2018: Søndag 13. mai kl. 11.00.

Informasjonsbrosjyre konfirmasjon Berg 2018

Webpåmelding konfirmant